2011-02-04 14:46:03• hírek • Póti Orsolya

Vasárnap bezár a műjégpálya

Új szórakozási lehetőséget kell keressenek a korcsolyázás szerelmesei, ugyanis a Szakszervezetek Művelődési Háza előtti téren néhány nap múlva bezár a műjégpálya. Mint kiderült, eddig mindössze 14.000 jegyet sikerült eladnia  a sportlétesítményt üzemeltető olasz cégnek.

Ezen a télen minden feltétel adott volt egy kiadós korcsolyázásra, hiszen egy 700 négyzetméteres szabadtéri jégpálya várta két hónapon keresztül a korcsolyázókat Szatmárnémeti főterén. Az olasz Nuova Atlantica cég volt az aki elérhetővé elérhetővé tette a szatmáriak számára ezt a szórakozási lehetőséget. Ez a befektetés azonban nem hozott túl nagy nyereséget a cégnek, ugyanis a két hónap alatt csupán 14.000 jegyet sikerült értékesíteniük - tudtuk meg az olasz vállalat szatmári kirendeltségének vezetőjétől.

Nagyon sok érdeklődő volt, azonban olyan technikai problémák merültek fel, amire nem számítottak: enyhébb időben az ingadozó áram miatt nem sikerült lefagyasztaniuk a pályát. Mindennek ellenére a cég következő télen is létesít korcsolyapályát városunkba, ugyanis a vállalkozók célja szatmáriak szórakoztatása, és nem csak a pénzügyi nyereség.

Mint megtudtuk, a Nouva Atlantica cég a tervek szerint márciustól egy újabb szórakozási lehetőséget szeretne nyújtani a szatmáriaknak. "Úgy gondoltuk, márciustól létrehoznánk Szatmárnémetiben egy ideiglenes mozit: egy harminc férőhelyes négydimenziós moziban élvezhetné majd a közönség jobbnál jobb filmeket." - mondta el az egyik  vállalat vezető. 

A korcsolyapálya még üzemel a hétvége folyamán: vasárnap este 22 óráig fogadja a kikapcsolódni és sportolni vágyókat.


Még három napig üzemele a főtérem található korcsolyapálya
Még három napig üzemel a főtéren található korcsolyapálya


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: